Thema-avond: Veelgestelde vragen GoedeDoelenDinner Event

Veelgestelde vragen GoedeDoelenDinner Event

Waar bestaat het GoedeDoelenEvent uit?

Een GoedeDoelenEvent bestaat uit een drie uur durend arrangement waarin wij komen met een buffet, frisdrank en dan spelen we interactieve quiz Ik hou van Holland.

Moeten wij dan wat bijbetalen?

Als u een personeelsfeest boekt wel, dan dient u per persoon een bedrag bij te betalen alsmede kilometervergoeding en opbouwkosten

Maar als het feest voor een doelgroep wordt georganiseerd niet, dan nemen wij de meerprijs op ons alsmede de kilometervergoeding en reis- en opbouwkosten. In het kader van het goede doelen event komen wij maximaal 1x per 12 maanden bij een instelling, dus als u uw ineens aangeschafte bonnen verspreid wilt inzetten, dient u na de 1e keer deze kosten bij te betalen. (€ 250,- excl btw per keer)  Doelgroepen zijn o.a. ouderen, zorgcliënten mantelzorgers, vrijwilligers, cliënten voedselbank, mensen met een beperking etc.

Er dient een toeslag (€ 8,- p.p) betaald te worden voor feesten in het weekend, omdat wij het weekend vrijhouden voor niet gesponsorde feestjes.

Kan ik op elke tijd dit event plannen?

Wij hebben 2 tijden per dag dat wij aanvangen met een event, dit is om 12.00 uur of om 16.00 uur.

Als u van deze tijden af wilt wijken, kost dat € 8,- p.p extra, waar u een factuur voor krijgt die voor het event betaald dient te worden.

Hoe kan ik een datum plannen en kan dit kort van te voren?

U kunt een mail sturen met een verzoekdatum of data naar info@beatrice.nl,  maar doe dit ruim van te voren. Onze agenda loopt snel vol. Tegen het einde van het jaar en in de lente kan dit wel oplopen tot 4 maanden.

Kan ik het arrangement ook een beetje wijzigen?

Nee om onze planning en het kostenplaatje voor het goede doel zo georganiseerd mogelijk te houden, wijken wij niet af van de inhoud van het GoedeDoelenEvent. Wel is het mogelijk om tegen bijbetaling extra’s te bestellen. Dit kan niet tegen inlevering van meer bonnen.

Wat kosten de extra’s en wat zijn dan de mogelijkheden?

Vraag naar onze prijslijst voor de vele mogelijkheden voor uitbreiding van het arrangement. U kunt voor de extra’s geen extra bonnen inleveren, dit gaat altijd op factuur.

Waar bestaat het buffet uit?

U heeft mogelijkheid uit 3 buffetten te kiezen, te weten een BBQ-, warm/koud- of stamppotbuffet.
BBQ: 3 soorten salades, stokbrood, sauzen, 3 soorten vlees p.p. (april t/m september)
Warm/koud: 3 soorten salades, stokbrood, sauzen, 1 warm aardappelgerecht, 3 warme vleesgerechten.
Stamppot: 3 verschillende stamppotten, 3 vleessoorten, tafelzuur, jus. (september t/m april)

De exacte inhoud ligt aan de inkoop van de kok en de seizoenen en daar kunnen wij geen invloed op uitoefenen. Dit heeft te maken met de lage prijs voor een event.

Houden jullie rekening met allergieën en dieetwensen?

Wij houden rekening met allergieën en dieetwensen als deze uiterlijk 14 dagen van te voren aan ons doorgegeven zijn. Wij verzorgen wel buffetten zonder varkensvlees, maar geen halal of biologisch (Dit kan wel tegen een meerprijs)

Wat moet ik zelf regelen of wat hebben jullie van ons nodig?

Wij vragen van jullie een ruimte met tafels en stoelen waar jullie gasten aan kunnen eten. Als wij ruimte hebben voor een buffet en een stopcontact voor het spel, hebben wij al voldoende. Wij zetten het buffet op waar uw gasten langs lopen. Als uw gasten veelal niet mobiel zijn vragen wij of u vrijwilligers/medewerkers in wilt zetten om uw gasten bordjes aan tafel te brengen. Uiteraard helpen wij hierbij mee. Wij nemen ook borden, bestek, servetten en (plastic) glazen mee en wij nemen dit vuil weer mee terug.

Mogen wij overgebleven eten meenemen of bewaren?

Nee dit mag niet, wij houden ons aan de HACCP norm en die schrijft voor dat eten op een bepaalde temperatuur uitgeserveerd dient te worden. Wij hebben geen zicht op hoe het geserveerd wordt als u het eten zou bewaren. Hier wijken wij niet van af; voor onze naam en uw gezondheid!

Vanaf en tot hoeveel mensen komen jullie?

Wij komen vanaf 50 personen en tot ongeveer 200 personen.

Wat als er meer of minder mensen komen dan wij opgegeven hebben?

U kunt tot 14 dagen voor aanvang van het feest het juiste aantal kosteloos doorgeven, daarna kunnen wij het niet meer wijzigen in verband met inkoop en inplannen personeel. U levert altijd het aantal bonnen in voor het aantal personen die u heeft opgegeven, en als er meer mensen komen dan opgegeven, tekent u een briefje met daarop het daadwerkelijk gekomen aantal mensen en dan krijgt u daar nadien een factuur van.

Mijn bonnen zijn verlopen, kan ik de geldigheidsdatum verlengen?

Verlengen is alleen mogelijk tot 3 maanden na de verlopen datum en tegen bijbetaling van 25% van de bon. (dus drie maanden na afloop geldigheid is uw bon toch nog steeds 75% van de bon waard)

 

Het kan zijn dat er door ons foto’s gemaakt worden van het event.
Deze kunnen wij gebruiken voor onze website of social media.
Door van onze events gebruik te maken, geeft u toestemming voor het plaatsen van deze foto’s.
Indien u dit niet wenst, respecteren wij dit uiteraard en zien wij dit verzoek graag schriftelijk (per mail) tegemoet.

Laatste update: woensdag 10 juli 2019

 

 

Online reserveren:

GoedeDoelen Dinnerbon

Wij verzorgen nog steeds graag al uw feesten met de grootste passie en liefde. Voor de mensen die graag naar ons toe willen komen of die zelf geen geschikte locatie hebben, kunnen wij gebruik maken van een locatie in Wierden en een locatie in het centrum van Hengelo.  Dit kan al vanaf 50 personen. De locaties zijn erg gezellig met ruimte genoeg om goede partijen te kunnen organiseren.

Wij hopen u snel te begroeten!

Het Beatrice team.

Hoe werkt het?

Bedrijven kopen GoedeDoelenDinner- bonnen en krijgen hier een factuur voor.
Het bedrijf kiest zelf een doelgroep die zij een warm hart toedraagt.

Wat is nu het mooie hieraan?  Het bedrijf is erg sociaal verantwoord ondernemend bezig zonder dat het veel tijd vergt. Een goed(e) doel(groep) is vaak niet in de gelegenheid of heeft de financiële middelen niet om te reizen. Daarom bieden wij aan om de meerprijs te betalen die verbonden is aan een bedrijfsfeest op een externe locatie en naar het goede doel dat het bedrijf heeft gekozen, toe te komen om ze, zonder extra kosten, een geweldige (mid)dag te bezorgen. Dit is dan onze bijdrage voor het goede doel. Wij bieden arrangementen aan in brons en zilver. Met brons krijgen ze een buffet, onbeperkt frisdrank en een leuke activiteit, voor zilver mogen ze ook bier en wijn bestellen.

 

Kortom: de GoedeDoelenDinnerBon is een prachtig initiatief om op een positieve manier een steentje bij te dragen aan de maatschappij en mensen die daar (ongewild) buiten vallen.