Thema-avond: Hollandse Avond

Hollandse Avond

Hollandse Avond

Op zoek naar een oer gezellig feest? Bekijk hier dan onze Hollandse Avond! Natuurlijk een avond vol Hollandse gezelligheid, Hollandse hapjes, Nederlandstalige muziek en Hollandse spelletjes! Want zeg nou eerlijk, wie houdt er nou niet van Holland?

Uw gezelschap zal natuurlijk in stijl worden ontvangen door onze eigen Hollandse meisjes, die u hartelijk welkom zullen heten op onze locatie. Uiteraard komt u direct in de Hollandse sferen want de locatie is geheel in oranje stijl versierd! Bij binnenkomst wordt iedereen voorzien van een cocktail en een lekker hapje, terwijl de DJ de gezellige Nederlandstalige muziek zal draaien. Laat de dansvloer dus niet onberoerd en laat u gaan op de hits van Wolter Kroes en André Hazes!

Na deze gezellige activiteiten zal er een uitgebreid buffet voor jullie klaar staan, uiteraard lekker Hollands; dat wil zeggen lekker en veel! Na het buffet kan het feest losbarsten met onze Hollandse zangeres! Zing, feest, dans en joel mee met “Bloed, zweet en tranen”!
Ja, wij Hollanders kunnen wel feesten hoor! En wilt u zelf ook zo graag even zingen? Dat kan!

Verschillende avonden vanaf 18:00 uur

Online reserveren:

Verandering thuisbasis

Doordat wij steeds meer feesten op locatie van de klant doen, hebben wij besloten om met onze thuisbasis te verhuizen. Wij blijven uiteraard nog steeds al uw feesten verzorgen met de grootste passie en liefde. Voor de mensen die graag naar ons toe willen komen of die zelf geen geschikte locatie hebben, wijken wij vanaf november 2017 uit naar een 2 locaties in de binnenstad van Hengelo en naar een grand café in Nijverdal.

De locaties zijn erg gezellig met ruimte genoeg om goede partijen te kunnen organiseren. Het eerste café in Hengelo heet dan voor ons ook heel toepasselijk;
Plan B! (Pastoriestraat 39 te Hengelo). De 2e locatie is Cheers en is een paar deurtjes verder bij Plan B. (Pastoriestraat 31 te Hengelo).
En het Grand Café in Nijverdal is N-Joy (De Joncheerelaan 6-8 te Nijverdal).

Let dus goed op waar u uw arrangement reserveert!

Wij hopen u snel te begroeten!

Het Beatrice team

Hoe werkt het?

Bedrijven kopen Goededoelendinnerbonnen en krijgen hier een factuur voor. Voor elke verkochte bon schenken wij een arrangement aan een “vergeten” doelgroep, die kan wisselen. Momenteel zijn dat o.a. een aantal voedselbanken en eenzame ouderen.

De bedrijven kunnen de bonnen op verschillende manieren inzetten;
Bedrijven kunnen de bonnen aan een plaatselijk doel naar keuze schenken waardoor ze erg sociaal verantwoord ondernemend bezig zijn zonder dat het veel tijd vergt. Een goed doel is vaak niet in de gelegenheid of heeft de financiële middelen niet om te reizen. Daarom bieden wij aan om de meerprijs te betalen die verbonden is aan een bedrijfsfeest op een externe locatie en naar het goede doel dat het bedrijf heeft gekozen, toe te komen om ze, zonder extra kosten, een geweldige (mid)dag te bezorgen. Dit is dan onze bijdrage voor het goede doel. Wij bieden bonnen aan van € 40,- en van € 50,- en met de bon van € 40,- krijgen ze eten, onbeperkt frisdrank en een leuke activiteit, voor de bon van € 50,- mogen ze ook bier en wijn bestellen. (of met een bon van € 40,- en bijbetaling van € 10,- kan dit ook)

Ook kunnen ze er zelf een bedrijfsfeest mee houden. Dan komen wij op de locatie voor minimaal 30 personen en hebben ze een teambuildingsdag met eten, drinken en een leuke activiteit. Dit alles met de wetenschap dat ook het goede doel hiermee een erg leuke dag krijgt.

Kortom: de GoedeDoelenDinnerBon is een prachtig initiatief om op een positieve manier een steentje bij te dragen aan de maatschappij en mensen die daar (ongewild) buiten vallen.