Thema-avond: Bedrijfsfeesten bij u op locatie

Bedrijfsfeesten bij u op locatie

Dit 4 uur durend arrangement kan al vanaf € 87,50 per persoon exclusief btw.
Dit is inclusief 4 uur lang onbeperkt drinken (bier, wijn, fris).
(Is al mogelijk vanaf 50 personen.)

Allereerst heeft u de keuze uit:
– diverse buffetten

En u heeft de keuze uit 1 van onderstaande activiteiten:
– Ik hou van Holland
– Jongens tegen de meisjes
– Gekste Vegas Club
– Country western
– Caribbean Party
Ik hou van Holland: Wordt begeleid door onze quizmaster. Vier teams spelen tegen elkaar door het beantwoorden van Hollandse vragen, muziek fragmenten en spelling. Ieder team heeft een drukknop om de vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook zullen tijdens deze avond de oer Hollandse klanken klinken waar u op mee kunt deinen. En natuurlijk mag het wel bekende rad niet ontbreken.

Jongens tegen de meisjes: Je wordt verdeeld in 2 teams met natuurlijk aan de ene kant de jongens en aan de andere kant de meisjes. Vragen zoals welke bekende vrouw is het knapst zonder make-up? Om de hoeveel minuten denken mannen nu eigenlijk aan seks, zullen deze avond voorbij komen. Wie is er nu eigenlijk het slimst? Zijn het de jongens of toch de meisjes?

Gekste Vegas Club: Uw gastvrouw Anita begeleidt deze gezellige, gekke avond met bizarre typetjes. Jullie worden in groepen verdeeld en iedere groep ontvangt een startkapitaal waarmee jullie het de hele avond moeten zien te redden. U moet namelijk voor alles betalen. En het is niet goedkoop: een glaasje fris kost u al gauw €200.-. Het is uw taak om zoveel mogelijk geld te vergaren, dit kan door te gaan gokken aan de speeltafels. Hierbij loopt u echter het risico uw geld te verspelen. Daarom verstrekken Anita en Sjonnie absurde opdrachten. Tip: koppel er een dresscode aan zoals bijvoorbeeld maffia om helemaal in de sfeer te komen.

Country Western: De hele avond klinkt er gezellige country muziek. Iedereen wordt ontvangen met een glas tequila. Deze avond zullen er verschillende spelen aan bod komen zoals hoefijzer gooien en bierpul schuiven. Tip: kom gezellig allemaal in een spijkerbroek met een cowboy hoed om helemaal in de Country Western sfeer te komen.

Carribean Party: Droomt u wel eens van een tropische nacht? Dan is dit echt iets voor u. Wij toveren de zaal om tot een tropisch paradijs. Iedereen wordt ontvangen met een Hawaï krans en een tropische cocktail. Deze avond klinken er tropische klanken en ga je onder andere limbo dansen en kokosnoten vangen.

Bedrijfsfeest op locatie is al mogelijk vanaf 50 personen.
Het bestaat altijd uit een 4 uur durend arrangement eventueel langer is altijd in overleg mogelijk.
Wij zorgen voor het eten, drinken, aankleding en natuurlijk een super gezellige avond.
Het is niet mogelijk om een deel van de activiteit te boeken.

Drankarrangement bestaande uit: Bier, rode wijn, zoete/droge witte wijn en verschillende soorten frisdranken.

Wij zullen dan bij u op locatie komen met alle benodigdheden zoals o.a.:
– Geluidsinstallatie, mengtafel, microfoons
– Aankleding voor de zaal
– Muziek computer
– Beamer, beamer scherm
– Borden, glazen, bestek
– Koelboxen
– Benodigdheden voor de activiteit die zal plaats vinden
U hoeft dus nergens meer achteraan en kunt alles rustig uit handen geven.

Voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

Goededoelendinnerbon kan ingeleverd worden maar LET OP: 1 BON PER PERSOON.
(Let op de geldigheid datum van de bon)

Het totaal bedrag dient uiterlijk 5 dagen voor het evenement betaald te zijn.

Wij vragen een aanbetaling van 25% hierna is de reservering ook pas definitief.

Kosten die er éénmalig bij komen:
Kilometer vergoeding vanaf Saasveld tot locatie en weer terug € 1,25 per km.
Wij hanteren vaste kosten voor materiaal, personeel, afwas ect; € 450.-

 

Bedrijfsfeesten zijn van maandag t/m vrijdag. Reserveringen: info@beatrice.nl

Online reserveren:

GoedeDoelen Dinnerbon

Wij verzorgen nog steeds graag al uw feesten met de grootste passie en liefde. Voor de mensen die graag naar ons toe willen komen of die zelf geen geschikte locatie hebben, kunnen wij gebruik maken van een locatie in Wierden en een locatie in het centrum van Hengelo.  Dit kan al vanaf 50 personen. De locaties zijn erg gezellig met ruimte genoeg om goede partijen te kunnen organiseren.

Wij hopen u snel te begroeten!

Het Beatrice team.

Hoe werkt het?

Bedrijven kopen GoedeDoelenDinner- bonnen en krijgen hier een factuur voor.
Het bedrijf kiest zelf een doelgroep die zij een warm hart toedraagt.

Wat is nu het mooie hieraan?  Het bedrijf is erg sociaal verantwoord ondernemend bezig zonder dat het veel tijd vergt. Een goed(e) doel(groep) is vaak niet in de gelegenheid of heeft de financiële middelen niet om te reizen. Daarom bieden wij aan om de meerprijs te betalen die verbonden is aan een bedrijfsfeest op een externe locatie en naar het goede doel dat het bedrijf heeft gekozen, toe te komen om ze, zonder extra kosten, een geweldige (mid)dag te bezorgen. Dit is dan onze bijdrage voor het goede doel. Wij bieden arrangementen aan in brons en zilver. Met brons krijgen ze een buffet, onbeperkt frisdrank en een leuke activiteit, voor zilver mogen ze ook bier en wijn bestellen.

 

Kortom: de GoedeDoelenDinnerBon is een prachtig initiatief om op een positieve manier een steentje bij te dragen aan de maatschappij en mensen die daar (ongewild) buiten vallen.