Thema-avond: Bedrijfsfeesten bij u op locatie

Bedrijfsfeesten bij u op locatie

Dit 4 uur durend arrangement kost € 87,50 per persoon exclusief btw.
Dit is inclusief 4 uur lang onbeperkt drinken (bier, wijn, fris).
(Is al mogelijk vanaf 30 personen.)

Allereerst heeft u de keuze uit:
– Warm/koud buffet
– Barbecue buffet
– Stamppot buffet

En u heeft de keuze uit 1 van onderstaande activiteiten:
– Ik hou van Holland
– Jongens tegen de meisjes
– Gekste Vegas Club
– Country western
– Caribbean Party
Ik hou van Holland: Wordt begeleid door onze quizmaster. Vier teams spelen tegen elkaar door het beantwoorden van Hollandse vragen, muziek fragmenten en spelling. Ieder team heeft een drukknop om de vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook zullen tijdens deze avond de oer Hollandse klanken klinken waar u op mee kunt deinen. En natuurlijk mag het wel bekende rad niet ontbreken.

Jongens tegen de meisjes: Je wordt verdeeld in 2 teams met natuurlijk aan de ene kant de jongens en aan de andere kant de meisjes. Vragen zoals welke bekende vrouw is het knapst zonder make-up? Om de hoeveel minuten denken mannen nu eigenlijk aan seks, zullen deze avond voorbij komen. Wie is er nu eigenlijk het slimst? Zijn het de jongens of toch de meisjes?

Gekste Vegas Club: Uw gastvrouw Anita begeleidt deze gezellige, gekke avond met bizarre typetjes. Jullie worden in groepen verdeeld en iedere groep ontvangt een startkapitaal waarmee jullie het de hele avond moeten zien te redden. U moet namelijk voor alles betalen. En het is niet goedkoop: een glaasje fris kost u al gauw €200.-. Het is uw taak om zoveel mogelijk geld te vergaren, dit kan door te gaan gokken aan de speeltafels. Hierbij loopt u echter het risico uw geld te verspelen. Daarom verstrekken Anita en Sjonnie absurde opdrachten. Tip: koppel er een dresscode aan zoals bijvoorbeeld maffia om helemaal in de sfeer te komen.

Country Western: De hele avond klinkt er gezellige country muziek. Iedereen wordt ontvangen met een glas tequila. Deze avond zullen er verschillende spelen aan bod komen zoals hoefijzer gooien en bierpul schuiven. Tip: kom gezellig allemaal in een spijkerbroek met een cowboy hoed om helemaal in de Country Western sfeer te komen.

Carribean Party: Droomt u wel eens van een tropische nacht? Dan is dit echt iets voor u. Wij toveren de zaal om tot een tropisch paradijs. Iedereen wordt ontvangen met een Hawaï krans en een tropische cocktail. Deze avond klinken er tropische klanken en ga je onder andere limbo dansen en kokosnoten vangen.

Bedrijfsfeest op locatie is al mogelijk vanaf 30 personen.
Het bestaat altijd uit een 4 uur durend arrangement eventueel langer is altijd in overleg mogelijk.
Wij zorgen voor het eten, drinken, aankleding en natuurlijk een super gezellige avond.
Het is niet mogelijk om een deel van de activiteit te boeken.

Drankarrangement bestaande uit: Bier, rode wijn, zoete/droge witte wijn en verschillende soorten frisdranken.

Wij zullen dan bij u op locatie komen met alle benodigdheden zoals o.a.:
– Geluidsinstallatie, mengtafel, microfoons
– Aankleding voor de zaal
– Muziek computer
– Beamer, beamer scherm
– Borden, glazen, bestek
– Koelboxen
– Benodigd heden voor de activiteit die zal plaats vinden
U hoeft dus nergens meer achteraan en kunt alles rustig uit handen geven.

De barbecue is ook mogelijk in de winter periode.
Voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

Goededoelendinnerbon kan ingeleverd worden maar LET OP: 1 BON PER PERSOON.

(Let op de geldigheid datum van de bon)

Het totaal bedrag dient uiterlijk 5 dagen voor het evenement betaald te zijn.

Wij vragen een aanbetaling van 25% hierna is de reservering ook pas definitief.

Kosten die er éénmalig bij komen:
Kilometer vergoeding vanaf Saasveld tot locatie en weer terug € 1,25 per km.
Wij hanteren vaste kosten voor materiaal, personeel, afwas ect; € 450.-

 

Bedrijfsfeesten zijn elke dag van de week mogelijk bel voor meer informatie 074-2455023

Online reserveren:

Verandering thuisbasis

Doordat wij steeds meer feesten op locatie van de klant doen, hebben wij besloten om met onze thuisbasis te verhuizen. Wij blijven uiteraard nog steeds al uw feesten verzorgen met de grootste passie en liefde. Voor de mensen die graag naar ons toe willen komen of die zelf geen geschikte locatie hebben, wijken wij vanaf november 2017 uit naar een 2 locaties in de binnenstad van Hengelo en naar een grand café in Nijverdal.

De locaties zijn erg gezellig met ruimte genoeg om goede partijen te kunnen organiseren. Het eerste café in Hengelo heet dan voor ons ook heel toepasselijk;
Plan B! (Pastoriestraat 39 te Hengelo). De 2e locatie is Cheers en is een paar deurtjes verder bij Plan B. (Pastoriestraat 31 te Hengelo).
En het Grand Café in Nijverdal is N-Joy (De Joncheerelaan 6-8 te Nijverdal).

Let dus goed op waar u uw arrangement reserveert!

Wij hopen u snel te begroeten!

Het Beatrice team

Hoe werkt het?

Bedrijven kopen Goededoelendinnerbonnen en krijgen hier een factuur voor. Voor elke verkochte bon schenken wij een arrangement aan een “vergeten” doelgroep, die kan wisselen. Momenteel zijn dat o.a. een aantal voedselbanken en eenzame ouderen.

De bedrijven kunnen de bonnen op verschillende manieren inzetten;
Bedrijven kunnen de bonnen aan een plaatselijk doel naar keuze schenken waardoor ze erg sociaal verantwoord ondernemend bezig zijn zonder dat het veel tijd vergt. Een goed doel is vaak niet in de gelegenheid of heeft de financiële middelen niet om te reizen. Daarom bieden wij aan om de meerprijs te betalen die verbonden is aan een bedrijfsfeest op een externe locatie en naar het goede doel dat het bedrijf heeft gekozen, toe te komen om ze, zonder extra kosten, een geweldige (mid)dag te bezorgen. Dit is dan onze bijdrage voor het goede doel. Wij bieden bonnen aan van € 40,- en van € 50,- en met de bon van € 40,- krijgen ze eten, onbeperkt frisdrank en een leuke activiteit, voor de bon van € 50,- mogen ze ook bier en wijn bestellen. (of met een bon van € 40,- en bijbetaling van € 10,- kan dit ook)

Ook kunnen ze er zelf een bedrijfsfeest mee houden. Dan komen wij op de locatie voor minimaal 50 personen en hebben ze een teambuildingsdag met eten, drinken en een leuke activiteit. Dit alles met de wetenschap dat ook het goede doel hiermee een erg leuke dag krijgt.

Kortom: de GoedeDoelenDinnerBon is een prachtig initiatief om op een positieve manier een steentje bij te dragen aan de maatschappij en mensen die daar (ongewild) buiten vallen.