Thema-avond: All-inclusive buffet

All-inclusive buffet

Genieten van een heerlijk uitgebreid koud en warm buffet met desserts inclusief bier, wijn en fris. Daarvoor hebben we voor u het all-inclusive buffet samengesteld. Wij reserveren uw tafel, nodigen u uit voor ons buffet en serveren de door u gewenste dranken aan tafel! Zo kunt u onder het genot van een drankje en onze met zorg bereide gerechten gezellig tafelen met uw gezin, familie, vrienden of bekenden.

Uw buffet

Warme componenten:
• Huisgemaakte soep
• Saté van kiphaasjes aan spies
• Procureur begeleid met een zoet zure saus
• Borrelballetjes begeleid met bourgondische roomsaus
• Witvis begeleid met een bearnaisesaus
• Nasi
• Aardappel gratin

Koude componenten:
• Huzaren salade
• Kartoffelsalade
• Groene salade
• Huisgemaakte pasta salade
• Stokbrood, kruidenboter en diverse sauzen

Dessert:
• Bavarois en mousse
• Divers gebak assortiment

P.s. Alle thema avonden vinden doorgang bij voldoende deelname
P.p.s. Inhoud van het buffet onder voorbehoud

Diverse avonden

Online reserveren:

Verandering thuisbasis

Doordat wij steeds meer feesten op locatie van de klant doen, hebben wij besloten om met onze thuisbasis te verhuizen. Wij blijven uiteraard nog steeds al uw feesten verzorgen met de grootste passie en liefde. Voor de mensen die graag naar ons toe willen komen of die zelf geen geschikte locatie hebben, wijken wij vanaf november 2017 uit naar een 2 locaties in de binnenstad van Hengelo en naar een grand café in Nijverdal.

De locaties zijn erg gezellig met ruimte genoeg om goede partijen te kunnen organiseren. Het eerste café in Hengelo heet dan voor ons ook heel toepasselijk;
Plan B! (Pastoriestraat 39 te Hengelo). De 2e locatie is Cheers en is een paar deurtjes verder bij Plan B. (Pastoriestraat 31 te Hengelo).
En het Grand Café in Nijverdal is N-Joy (De Joncheerelaan 6-8 te Nijverdal).

Let dus goed op waar u uw arrangement reserveert!

Wij hopen u snel te begroeten!

Het Beatrice team

Hoe werkt het?

Bedrijven kopen Goededoelendinnerbonnen en krijgen hier een factuur voor. Voor elke verkochte bon schenken wij een arrangement aan een “vergeten” doelgroep, die kan wisselen. Momenteel zijn dat o.a. een aantal voedselbanken en eenzame ouderen.

De bedrijven kunnen de bonnen op verschillende manieren inzetten;
Bedrijven kunnen de bonnen aan een plaatselijk doel naar keuze schenken waardoor ze erg sociaal verantwoord ondernemend bezig zijn zonder dat het veel tijd vergt. Een goed doel is vaak niet in de gelegenheid of heeft de financiële middelen niet om te reizen. Daarom bieden wij aan om de meerprijs te betalen die verbonden is aan een bedrijfsfeest op een externe locatie en naar het goede doel dat het bedrijf heeft gekozen, toe te komen om ze, zonder extra kosten, een geweldige (mid)dag te bezorgen. Dit is dan onze bijdrage voor het goede doel. Wij bieden bonnen aan van € 40,- en van € 50,- en met de bon van € 40,- krijgen ze eten, onbeperkt frisdrank en een leuke activiteit, voor de bon van € 50,- mogen ze ook bier en wijn bestellen. (of met een bon van € 40,- en bijbetaling van € 10,- kan dit ook)

Ook kunnen ze er zelf een bedrijfsfeest mee houden. Dan komen wij op de locatie voor minimaal 50 personen en hebben ze een teambuildingsdag met eten, drinken en een leuke activiteit. Dit alles met de wetenschap dat ook het goede doel hiermee een erg leuke dag krijgt.

Kortom: de GoedeDoelenDinnerBon is een prachtig initiatief om op een positieve manier een steentje bij te dragen aan de maatschappij en mensen die daar (ongewild) buiten vallen.