Klantenservice

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over de GoedeDoelenDinnerbon. Dan willen wij u uiteraard graag helpen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u het contactformulier aan de rechterzijde zo volledig mogelijk in te vullen. Mocht u ons toch liever willen bellen, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt hiervoor het onderstaande nummer gebruiken.

Bel onze klantenservice: 074 24 55 023
Dinsdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur

 

GoedeDoelenDinnerbon is een onderdeel van Beatrice b.v.
kvk nummer: 08161158
BTWnr. NL820645989B01

 

Ik heb een vraagGoedeDoelen Dinnerbon

Wij verzorgen nog steeds graag al uw feesten met de grootste passie en liefde. Voor de mensen die graag naar ons toe willen komen of die zelf geen geschikte locatie hebben, kunnen wij gebruik maken van een locatie in Wierden en een locatie in het centrum van Hengelo.  Dit kan al vanaf 50 personen. De locaties zijn erg gezellig met ruimte genoeg om goede partijen te kunnen organiseren.

Wij hopen u snel te begroeten!

Het Beatrice team.

Hoe werkt het?

Bedrijven kopen GoedeDoelenDinner- bonnen en krijgen hier een factuur voor.
Het bedrijf kiest zelf een doelgroep die zij een warm hart toedraagt.

Wat is nu het mooie hieraan?  Het bedrijf is erg sociaal verantwoord ondernemend bezig zonder dat het veel tijd vergt. Een goed(e) doel(groep) is vaak niet in de gelegenheid of heeft de financiële middelen niet om te reizen. Daarom bieden wij aan om de meerprijs te betalen die verbonden is aan een bedrijfsfeest op een externe locatie en naar het goede doel dat het bedrijf heeft gekozen, toe te komen om ze, zonder extra kosten, een geweldige (mid)dag te bezorgen. Dit is dan onze bijdrage voor het goede doel. Wij bieden arrangementen aan in brons en zilver. Met brons krijgen ze een buffet, onbeperkt frisdrank en een leuke activiteit, voor zilver mogen ze ook bier en wijn bestellen.

 

Kortom: de GoedeDoelenDinnerBon is een prachtig initiatief om op een positieve manier een steentje bij te dragen aan de maatschappij en mensen die daar (ongewild) buiten vallen.