Menu

Et’n in’t duuster bestellen

Et’n in’t duuster bestellen

Word op een unieke wijze bewust van de culinair blinde wereld!

Eten terwijl u in het donker zit en niet ziet wat u eet. Wij weten bijna zeker dat u dat nog niet ervaren heeft. Wij hebben het niet over dineren met romantisch kaarslicht, of een late-night snack maar dineren in het donker waar u geen hand voor ogen ziet en waar alle andere zintuigen het gaan overnemen. Wij laten u tijdens het diner op een bijzondere manier ervaren hoe het is om uw andere zintuigen de hoofdrol te laten spelen. Culinaire hoogstandjes komen voorbij in een tapas menu.

Ziet u het al voor zich? Giechelend, stommelend en hand in hand naar de tafel begeleid worden. Nu maar afwachten of die grappige oom of collega ook in het donker zoveel praatjes heeft.

Dit 2,5 uur durend uitje is een onvergetelijke beleving voor jong en oud. Zeer geschikt voor een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, gewoon gezellig met vrienden of een andere bijzondere gelegenheid. Voor een huwelijksaanzoek kan het ook het juiste moment zijn. Tijdens het donkere diner, je geliefde verassen met een ring op de side plate.

Bij de nazit wordt er kort geprojecteerd hoe u de avond heeft beleefd en welke “blunders” u heeft gemaakt. Uiteraard kunnen wij rekening houden met uw diëten, allergieën en wensen. Uw waardevolle spullen worden in een kluisje voor u opgeborgen.

De prijs van Et’n in’t duuster bedraagt normaal €50,- per persoon voor een tapas menu inclusief onbeperkt fris, bier en wijn.
Tot 30 april 2016 kunt u gebruik maken van onze actie voor € 40,- per persoon, de reservering dient gedaan te worden voor 31 maart 2016.

Wilt u plaatsen reserveren?

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met ons.
Reserveer aan de hand van de aangeschafte bonnen uw plaats in het restaurant via de reserveringssite.

Ik heb een vraag

[doneren_met_mollie]

Hoe werkt het?